Naam :
Web URL :
Message :
:) :( :D :p :(( :)) :x

Powered by Blogger

zaterdag, april 08, 2006

Het hoe en waarom (van Win)

Eigenlijk zijn wij, zolang ik me kan herinneren, al aan het praten over het verhuizen naar een ander land. Eerst was het Portugal, maar we hadden niet de middelen en we kwamen er al pratend achter dat we daar, niet de rest van ons leven vakantie gingen vieren. De taal moest worden geleerd, werk gezocht, kinderen naar school. Kijk.., het is allemaal prachtig in de vakantie, maar dat is nederland ook en als je alles op een rijtje zet, moet je in een ander land ook gewoon werken en rekeningen betalen. Wat later wilden we wel in Griekenland wonen, andre's zus woonde en woont nog op kreta, elke vakantie was het plannen maken en informatie verzamelen.

De grond was er nog betaalbaar en het bouwen van een huis, als je de weg weet, was ook te doen. Daar kon andre's zus ons ook mee helpen, zij wist al aardig de weg bij gemeentes en instanties.
Werken werd echter wat moeilijker en wilden de kids wel zo ver weg. Tja ...., en wilden wij eigenlijk wel echt? Was de tijd rijp, of waren de rapen gaar. De volgende keer meer.

Win

Comments on "Het hoe en waarom (van Win)"

 

post a comment